1 op 1
Ontspannen Ondernemen

In dit exclusieve 3-maanden-traject ben ik jouw coach, ondersteun ik je om productiever te werken en help ik je om met een ontspannen blik naar je werk en je bedrijf te kijken.
We doen dit samen, om jou op te zetten voor nóg meer succes in je business!

Ben jij klaar met je chaotische agenda, een overvolle mailbox en al die stressvolle werkdagen? Sluit je onvoldaan je laptop en lukt het je niet om je werk los te laten? 

Elke dag succesvol, voldaan en productief

Stel dat je onderneemt uit ontspanning, ruimte hebt om je werk goed te doen en rust creëert om na te denken over het ontwikkelen van nieuwe (business)ideeën. Hoe zou je dat vinden? 

Het zorgt er voor dat jij je doelen realiseert, je business laat groeien en voldaan je dagen eindigt. Sterker nog, je krijgt er energie van en vermindert de aanmaak van je stresshormonen. Waardoor je creatiever wordt, kansen ziet en uiteindelijk succesvolle sales genereert.

Je kent me misschien van

Je stress
de baas

Ben jij klaar voor de volgende stap met jouw onderneming? Durf je in jezelf te investeren, ontspanning in je werk te vinden en  jezelf op te zetten voor succes?

Dit traject geeft je handvatten en methodes en technieken om je werkstress aan te pakken en met een nieuwe kijk op stress, ontspannen te ondernemen. 

Wil jij ontspannen ondernemen?

Neem vrijblijvend contact met mij op.

De onderwerpen waar we aan werken

Je ontvangt alle tips & tricks die ik de afgelopen jaren in mijn zelfontwikkelingsreis naar ontspanning & vrijheid heb geleerd. 

  • Stel écht prioriteiten
  • Maak een effectieve planning in je agenda en todo’s
  • Werk met een lege inbox: weg met die mails
  • Vind de balans tussen werk en privé
  • Leer omgaan met tegenslagen en stressvolle gedachten
  • Ervaar vrijheid in je werk!

Hoe ziet het traject eruit?

Iedere aanpak is uniek, dus ook die van jou.

In een traject van 3 maanden ontdek je een nieuwe manier van werken die bij jou en je bedrijf past. We kijken samen waar je tegenaan loopt en passen daar de coachingssessies op aan.  Daarmee geef je niet alleen je bedrijf, maar ook jezelf een boost.

HET RESULTAAT

Rust en overzicht
in je agenda & todo-lijsten

Een fijne werk- en privébalans

Focus en voldoening in je werk

Ontspanning en plezier 
in wat je doet

Zo doen we het

Stap

01

Het begint allemaal met een telefoontje! Hierin leer jij mij kennen en ik jou en jouw bedrijf. Ook plannen we een meeting in van 1,5 uur waarin we bespreken wat jij precies wilt bereiken.

Voor deze meeting vul je ook nog een vragenlijst in zodat ik je alvast wat richting kan geven in het gesprek zelf.

In de meeting zoeken we de diepte op en bespreken waar je tegenaan loopt en wat je graag wilt bereiken. We duiken in jouw visie en de visie van je bedrijf. Wat houdt je werk in? Waarom doe je het? Waar loop je tegenaan? Hoe houd je de balans? En vooral: wat wil je anders? 

Dan stellen we een helder plan van aanpak op met methodes en technieken die het best bij jou en je bedrijf passen. We gaan voor een manier van effectief en ontspannen ondernemen die duurzaam is

Stap

02

Daarna hebben de komende 3 maanden elke maand een online 1 op 1 coachingssessie sessie van 2,5 uur via ZOOM. We bespreken hoe het met je gaat en de vooruitgang die je boekt. 

Ook gaan we in op vragen die je tussendoor omhoog gekomen zijn. Hoe pak je een tegenslag aan? Hoe zorg je ervoor dat je patronen echt doorbreekt en dat de verandering blijvend is? Je ontvangt een hele reeks aan tips en methodes die jou helpen om je productief en succesvol te voelen.

Na elke online sessie krijg je opdrachten van me mee. Zo ga je gelijk aan de slag met je nieuwe inzichten en pas je nieuwe technieken direct toe. Ook plannen we tussen de coachingssessies een telefoongesprek van 30 minuten in zodat ik up-to-date blijf en je kan helpen met vragen. 

Stap

03

Aan het eind van de sessies ontvang je een helder en concreet stappenplan waar je zelf makkelijk in de praktijk mee aan de slag kunt. Zodat je wat je geleerd hebt blijft toepassen en wanneer het overzicht weer lijkt te verliezen, je je zo weer herpakt. 

En dan nog..

Misschien heb je tussendoor wel vragen die niet kunnen wachten of loop je even vast. Om je zo goed mogelijk te helpen kun je onbeperkt al je successen, vragen en twijfels met me delen via mail of whatsapp!

De investering voor dit traject

€ 1699,-

*(excl btw)

Je mag ook in 3 termijnen betalen.

Verder doorontwikkelen?

Veel geleerd, overzicht gekregen, jezelf opgezet voor succes, maar toch nog niet klaar met persoonlijke ontwikkeling? Misschien wil je meer leren over vitaler en fitter leven, hoe je slim communiceert of hoe je je stress kunt managen. Natuurlijk kun je altijd extra sessies plannen die voor nóg meer diepgang zorgen.

Laten we bellen!

Ben je benieuwd hoe jij met minder stress, meer rust en grip op je werk onderneemt? Leuk! Stuur hier een (vrijblijvend) berichtje en ontdek wat je allemaal kunt bereiken!