Hoi, ik ben Lotte.

Ik help ondernemers, teams en organisaties uit allerlei sectoren om effectief en ontspannen te werken. Via training, coaching en cursussen geef ik handvatten om grip te krijgen op je werk, een gezonde balans te vinden tussen werk en privé en help ik ondernemers productief en succesvol te ondernemen. Zodat je vol energie en ontspanning én plezier aan het werk bent. Minder stress. Meer rust. In control. Dát werkt lekker.

De weg naar succes

Het is belangrijk dat mensen goed in hun vel zitten, weten waarom ze doen wat ze doen en vertrouwen krijgen om dit uit te voeren. Dat zorgt voor meer plezier en meer productiviteit op de werkvloer en draagt het bij aan meer werkgeluk. Ik geloof dat organisaties pas écht succesvol zijn als de mensen die er werken gelukkig zijn en zich mogen ontwikkelen. Met vertrouwen, eigenaarschap over hun werkzaamheden en groeikansen om zichzelf én daarmee het bedrijf naar een next-level te tillen. Zodat de weg vrij is voor succes en productiviteit binnen jouw onderneming of organisatie.

Constante ontwikkeling

Maar, daar kom je natuurlijk niet zomaar. Voor mij begon de zoektocht 6 jaar geleden en sindsdien ben ik bijna obsessief bezig met zelfontwikkeling binnen – maar zeker ook buiten – de kaders van het werk. Met vallen en opstaan leerde ik in verschillende soorten banen wat wél en wat niet werkt. Gaandeweg kreeg ik een visie, een concreet doel voor ogen en werd me duidelijk hoe effectief en ontspannen werken werkt. En hoe het mij veel meer plezier bracht tijdens maar zeker ook aan het einde van de werkdag. 

Ik heb het het tot mijn missie gemaakt om dit te delen met de wereld. Niet alleen omdat ik denk dat we soms vergeten te genieten in deze prestatiemaatschappij, maar ook omdat ik deze handvatten graag wíl delen om te laten zien dat werken leuk is. Alle didactische vaardigheden die leerde als leerkracht, kennis die ik opdeed van het bedrijfsleven als accountspecialist en de werkervaring die ik als trainer verkreeg door te trainen via verschillende trainingsbureaus stopte ik in mijn rugzak. En toen ik met The Powerful Workmode startte als trainer en coach pakte ik m’n rugzak uit. Ik combineerde mijn eigen ervaringen met ervaringen van anderen en testte, ontwikkelde en perfectioneerde een methode die nu beschikbaar is voor jou!

Productiviteitsboost

Soms is het lastig of zelfs moeilijk om iets in een situatie te veranderen. Je wil ontspannen werken maar schiet toch steeds snel in de stress. Je hebt besloten overzichtelijk te werken en prioriteiten te stellen, maar elke keer raak je afgeleid of je houd je niet aan je eigen afspraken. Of je wilt vriendelijk blijven tegen die klant of je collega maar je verliest toch je geduld. Elke training of coaching vraagt in essentie om gedragsverandering.

Training en coaching geeft je kennis en inzicht over jezelf, de ander en de situatie. In elk traject is bewustwording de eerste stap. Daarna kijken we naar wat werkt voor jou, jouw team of jouw organisatie. Ik blijf graag zo dicht mogelijk bij de praktijk en oefen met situaties die voor jou ook echt verschil gaan maken. Maar het belangrijkste zijn de praktische handvatten en tips die inzicht geven en aanzetten tot actie. Ik train met veel interactie, plezier en focus vooral op daar waar de meeste kansen liggen. Plezier maakt je brein ontvankelijk én zorgt voor een snellere verwerking van informatie. Makkelijker en leuker dus!

In het kort

Contact

Mijn missie

Minder stress, meer rust, in control. Voor jou, je bedrijf of je werknemers. 

Meer lezen?

Naast mijn werk als trainer en coach schrijf ik ook leuke én interessante artikelen die je hier leest.

Aanbod

Benieuwd wat werkt voor jou? Bekijk deze opties eens! 

Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze? Bel of mail gerust voor meer informatie.

 inf

Contact

Bericht

Op de hoogte blijven van interessante weetjes en leuke artikelen?