Hoi, ik ben Lotte.

Trainer en coach op het gebied van gedrag en communicatie. Al twee jaar help ik mensen uit allerlei sectoren om effectiever te werken, de balans tussen werk en privé terug te vinden en helder te communiceren. Zodat ze er weer vol energie en enthousiasme tegenaan gaan. Minder stress. Meer rust. In control. Dát werkt lekker.

In control

Stel: je hebt ongelimiteerde energie, bent gefocust en zit in een flow. Je maakt keuzes, hebt overzicht, weet wat belangrijk is en ziet overal kansen. Doelgericht en geconcentreerd is hoe je werkt. Je communiceert helder, doelgericht en met duidelijke verwachtingen. Respectvol, vriendelijk en met zelfvertrouwen. Je hebt het gevoel dat de wereld aan je voeten ligt en klanten en collega’s zijn tevreden. Lijkt dat je wat? Dat is hoe het voelt om in control te zijn. En daar help ik bij. 

Hoe doe ik dat?

In elk traject is bewustwording de eerste stap. Daarna ervaren en oefenen we in de praktijk. Ik geef handvatten en tips die inzicht geven en aanzetten tot actie. Praktisch, concreet en doelgericht. Gebaseerd op kennis en ervaring. Ik werk met veel interactie, plezier en we focussen vooral op dat waar de meeste kansen liggen. Plezier maakt je brein ontvankelijk én zorgt voor een snellere verwerking van informatie. Makkelijker en leuker dus!

Ik wil écht samenwerken en ontdekken waar kansen liggen voor we een traject aangaan. Elke training, coaching of masterclass is maatwerk. Omdat elke situatie, deelnemer, bedrijf of organisatie van elkaar verschilt. We kijken samen naar een traject wat het beste bij jou of je werknemers past. 

Waarom doe ik dat?

Soms is het ontzettend moeilijk om niet in de stress te schieten op je werk, effectief te blijven communiceren en de grens tussen werk en privé te bewaken. Ik liep hier tegenaan – en dat stoorde mij. Ik kende de theorie over de werking van het brein, het vinden van balans en de invloed van stress. Hoezo had ik hier last van? Ik had genoeg kennis, maar gebruikte niet de juiste handvatten om actie te ondernemen. Kennis is niet genoeg. 

Dus ik ondernam actie. Ik volgde trainingen en werkte in verschillende sectoren van het onderwijs tot het bedrijfsleven. Wat me opviel: de kennis in combinatie met de praktische handvatten is toepasbaar in elke sector. En die kennis en handvatten deel ik graag!

 

Effect van trainen en coachen

Soms is het lastig of zelfs echt moeilijk om iets in je situatie te veranderen. Hoewel je weet wat je moet doen lukt het steeds niet om echt door te pakken: je wil naar de sportschool, maar het lukt je niet om te gaan. Je wilt vriendelijk blijven tegen die klant, maar verliest je geduld. Je wil een overzichtelijke agenda en besluit dat je gaat prioriteren en plannen. Maar elke keer raak je afgeleid of houd je je niet aan je eigen afspraken. 

Wat trainen en coachen doet: het geeft je kennis en inzicht over jezelf, de ander en de situatie. Maar het belangrijkste zijn de praktische handvatten en tips waarmee we direct oefenen in praktijksituaties. Kennis zet je zo direct om in actie. Niet kennen, maar kunnen. Dát is trainen. Dat is waar training en coaching echt verschil maakt. 

In het kort

Contact

Mijn missie

Minder stress, meer rust, in control. Voor jou, je bedrijf of je werknemers. 

Meer lezen?

Naast mijn werk als trainer en coach schrijf ik ook leuke én interessante artikelen op de positieve community &smile

The Powerful Workmode staat voor doen wat werkt. Ik hou van effectief werken en werken vanuit je kunnen. Ik ben er niet om te vertellen hoe iets moet. Ik ben er wel om handvatten te geven, uit te leggen hoe je kunt werken vanuit je invloed en aan te geven waar kansen liggen. Ik help mensen productiever te worden door bewustwording en zelfmanagement. Ik werk graag samen, lever maatwerk en bespreek manieren die bij jou of je medewerkers passen. Het moet natuurlijk wel effectief blijven .

De onderwerpen die daar bijhoren zijn:

Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze? Bel of mail gerust voor meer informatie.

 inf

Bericht

Op de hoogte blijven van interessante weetjes en leuke artikelen?