Jouw wens staat voorop! Voor je medewerkers Voor je bedrijf Voor jezelf Jouw wens staat voorop! Voor je medewerkers Voor je bedrijf Voor jezelf

Samen bespreken we al je wensen. Van incompanie en maatwerk tot open inschrijvingen en masterclasses, het kan met elk onderwerp. Een aanpassing of een combinatie van verschillende onderwerpen is ook mogelijk.

Alle trainingen - op locatie én online!

Gedrag & persoonlijke effectiviteit

stress

Stress & energie

Steeds meer mensen ervaren de druk om constant te presteren. We werken zo hard en zo veel mogelijk. Dat vraagt soms veel: je eindigt uitgeblust, of kan juist niet stoppen.

Herkenbaar? Zorg voor jezelf en je organisatie. Hoe meer energie mensen hebben, hoe veerkrachtiger ze zijn.

Mogelijke onderwerpen

time management

Timemanagment

Heb jij aan 24 uur in een dag echt te weinig tijd en heeft harder werken geen effect meer op je agenda? Afleiding vind je overal, maar je concentratie is nergens. 

Pak de controle terug en werk vanuit vitaliteit en ontspanning. Hoe effectiever je werkt, hoe meer jij en je collega’s aankunnen.​

Mogelijke onderwerpen

vitaliteit en werkdruk

Vitaliteit & werkdruk

We ervaren steeds meer stress. Of je nu werknemer, manager of ondernemer bent: soms is het moeilijk balans, overzicht en plezier te houden. Zeker nu door corona werk en privé zo in elkaar overlopen. 

Herkenbaar voor jou of collega’s in jouw organisatie? Grijp in en voorkom uitval.

Mogelijke onderwerpen

samenwerken

Assertiviteit

Durf je niet altijd te zeggen wat je vindt? Wil je vaker ‘Nee’ zeggen of grenzen aangeven, maar lukt het niet altijd? Of merk je juist dat collega’s graag leren om weerbaarder te zijn ?

Kom voor jezelf op! Wordt sterker, bewuster en heb vertrouwen in jezelf. Volg de training voor jezelf of met een gelijkgestemd team. 

Mogelijke onderwerpen

Communicatietrainingen

call center

Klantgericht telefoneren

Heb je steeds geïrriteerde klanten aan de lijn, hangen mensen boos op of krijg je lage beoordelingen op je klantenservice? De manier waarop mensen geholpen worden is net zo belangrijk als de uiteindelijke oplossing zelf. Hoe bewust bel jij?

Ga echt in op de behoefte van de klant. Zorg voor fijne gesprekken en tevreden klanten!

Mogelijke onderwerpen

schrijven

Schrijven & e-mailen

 We schrijven allemaal: teksten, e-mails en korte notities… Toch is de ene tekst leesbaarder dan de andere. Staar je je soms helemaal gek op een tekst? Zijn zinnen ‘wollig’, onleesbaar of krijg je nooit het antwoord dat je verwacht?

Zorg voor een duidelijke informatieoverdracht. Formuleer helder en schrijf leesbare teksten.

Mogelijke onderwerpen

effectieve communicatie

Effectieve communicatie

Iedereen communiceert. Maar iedereen communiceert ook anders. Komt jouw boodschap niet altijd over zoals je bedoelt? Of snap je de communicatie van collega’s binnen jouw bedrijf of organisatie niet?

Zijn bovenstaande punten herkenbaar? Grijp in en voorkom geschillen. Maak verwachtingen helder en leer elkaar begrijpen.

Mogelijke onderwerpen

communicatie

Gesprekstechnieken

Merk je dat je bij sommige mensen in hetzelfde communicatiepatroon terugvalt? Misschien wil je dit patroon wel doorbreken. Of heb je binnenkort een lastig gesprek met een klant, collega of team waar je je goed voor wil voorbereiden. 

Schrijf je in en zorg voor een soepel gesprek. Communiceer bewust, vriendelijk en bereik meer!

Mogelijke onderwerpen

Jouw wens staat in alle trainingen voorop

Analyse

We analyseren de situatie, bespreken je doelen onderzoeken je uitdagingen

Voorstel

Op basis van de analyse stuur ik je een conceptvoorstel. Natuurlijk passen we deze nog aan waar nodig.

Aan de slag

We beginnen! En houden contact over de voortgang van het traject. We zorgen in ieder geval samen voor mooie resultaten.

Blijf ontwikkelen!

We hebben mooie resultaten behaalt! Hoe hou je dat vast? We evalueren het traject en je ontvangt vervolgadvies. 

Hoe doen we het?

Praktisch

Bewust worden, kennis opdoen, en actie. Mijn trainingen zijn praktisch, interactief en we lachen ook. Plezier maakt je brein ontvankelijk én zorgt voor een snellere verwerking van informatie. Makkelijker en leuker dus!

Samenwerken

Ik denk graag mee en kijk waar kansen liggen voor jou, je team of de organisatie. Ik werk echt samen en geef waardevol advies en interessante tips die je meer vitaliteit én productiviteit opleveren.

Kennis & ervaring

Alle trainingen vragen in essentie om gedragsverandering. Kennis van de literatuur, gecombineerd met didactische vaardigheden deelde ik als trainer en coach al met veel mensen, ondernemers en bedrijven!

Persoonlijk

Training en coaching is een mensgericht beroep. Elk persoon, elke training en elke hulpvraag is anders. Daarom pas ik mijn informatie, tips en adviezen altijd aan naar de situatie en zet ik in op een langdurige relatie.

Bespreek je wens

Vraag meer informatie op

Bericht

Op de hoogte blijven van interessante weetjes en leuke artikelen?